INTRODUCCIÓ AL YOGA

Els Divendres 

17h a 18h

 

No has fet mai yoga? I si n`has fet vols repassar les bases? T'oferim una oportunitat de compartir una pràctica de yoga, adaptada per a tu. Una bona manera de començar el nou curs de yoga acompanyat per alumnes del teu nivell.  Dirigits pel Pep Codolosa (postures estàtiques i dinàmiques)  Pots venir si ets alumne de l'escola també o acompanyat dels teus amics, família, tots aquells amb qui vulguis experimentar i gaudir de la meravella del YOGA .

introduccio al yoga 9-19.png

Clases regularsYoga aeri

Els dilluns tarda i dimecres mati 

Al la classe trobaràs robes-gronxadors que es transformen en crisàlides.  La roba del gronxador ens ajuda, ens protegeix i ens dona confiança. A les postures invertides, sents com tota la columna s’estira, amb una sensació meravellosa d’alleujament i relaxació. És una pràctica que enamora!! També adequada per persones amb lesions i mobilitat reduïda. Aquestes classes seran per tots els nivell per persones de més de 12 anys. Les places son limitades, la reserva es farà per ordre d'inscripció

_1110134.jpg

Yoga familia

Dissabte 30 novembre

Dissabte 25

Gener

De 11'15h a 12'30h

Un dia de festa és l'oportunitat de compartir amb el-els teus fills una pràctica de yoga, d'una manera creativa. Expliquem contes relacionats amb les postures de ioga, busquem complicitats per crear jocs i així poder adaptar les respiracions i postures de ioga als més petits i gaudir tota la familia. Us apunteu a compartir tots junts?

YOGA FAMILIA hivern 19-20(1).jpg

Tallers fora del centre

Taller Acroyoga a la Garriga.

Dissabte

dia 16 de novembre

Practicat en parella, són una sèrie de moviments rítmics i harmònics que enlairen el ioga combinant la seva espiritualitat amb les acrobàcies i arts curatives com el massatge tailandès. No es necessita experiència ni parella, només les ganes de passar una bona estona. És dinàmic!

RESERVA A granollersyoga@gmail.com

Narayoga_Granollers_Baixa_resolucio-6_Pe

Matinal de yoga + excursió + dinar, a l'hotel Can Cuch.

Dissabte

dia 23 de novembre

Pràctica de Hatha Raja yoga, dirigida per Pep i música de Carme Nalini, a l'hotel de Can Cuch que es troba en mig del parc natural del Montseny. Deixa't envoltar per la música en viu mentre practiques yoga, fins hi tot cantar el mantra mentre estàs en la postura, te una força transformadora que si no ho has provat mai, no t'ho pots perdre. Després de la pràctica farem un passeig pel bosc i visitarem el monumental castanyer de can cuch, a la tornada es estarà esperant un deliciós dinar saludable i d'autor en el mateix hotel. Data límit per apuntar-se al menú el 13 de Nov

Tot això en mig del paratge natural del parc del Montseny.

 

És imprescindible reservar la teva plaça en el següent enllaç.

https://docs.google.com/forms/d/1PF23OaZXtEczJMN0_oaNShcDcw9_5ZqE6wt_mT7EnHU/edit 

Cartell quadricula Matinal Can Cuch.jpg

"Sigues tu mateix, els altres llocs ja estan ocupats." 

Oscar Wilde