taller introducció al  yoga

Diumenge 19 de Gener

De 10 a 11'30h

En aquesta classe t'ensenyarem i practicarem les tècniques bàsiques de yoga: respiració, moviment, primeres postures i relaxació final, per a que agafis seguretat i confiança i així et puguis incorporar a les nostres classes regulars al 2020.

I a més podràs resoldre totes les preguntes i dubtes amb atenció acurada per part de la professora. La Carme, directora de Narayoga i professora de yoga amb 18 anys d'experiència docent.

T'escoltarem per resoldre els dubtes i adaptarem la pràctica al teu estat físic i mental.

El preu de la classe serà descomptat de la matricula!! Apunta't!!

 

 

Taller d'introduccio al yoga 19-2010.jpg

Yoga familia

Dissabte 25

Gener

De 11'15h a 12'30h

Un dia de festa és l'oportunitat de compartir amb el-els teus fills una pràctica de yoga, d'una manera creativa. Expliquem contes relacionats amb les postures de ioga, busquem complicitats per crear jocs i així poder adaptar les respiracions i postures de ioga als més petits i gaudir tota la familia. Us apunteu a compartir tots junts?

YOGA FAMILIA_Gener_2020.jpeg

Clases regularsYoga aeri

Proposa nous

horaris, si els que hi ha no et van bé.

A la classe trobaràs robes-gronxadors que es transformen en crisàlides.  La roba del gronxador ens ajuda, ens protegeix i ens dona confiança. A les postures invertides, sents com tota la columna s’estira, amb una sensació meravellosa d’alleujament i relaxació. És una pràctica que enamora!! També adequada per persones amb lesions i mobilitat reduïda. Aquestes classes seran per tots els nivell per persones de més de 12 anys. Les places son limitades, la reserva es farà per ordre d'inscripció

_1110134.jpg

Taller d'acroyoga fora de seu

Diumenge 9 de Febrer.

A Llavaneres

Taller d'acroyoga, tres hores per divertir-nos, superar reptes, explorar les possibilitats del nostre cos i perdre la por mentre el somriure ens acompanya, on si no has practicat mai acroypga, podràs descobrir les tècniques més bàsiques o si ja n'has practicat podràs perfeccionar la teva tècnica.

Un taller pensat per a tothom, tingui o no parella d'acro.

 

Consciència, moviment, diàleg, escolta, repte i sobretot diversió, això serà el taller d'acroyoga.

Taller a LLavaneres_9_2_2020.png

"Sigues tu mateix, els altres llocs ja estan ocupats." 

Oscar Wilde