Rep, dona, comparteix, t’acompanyem!

La nostra escola va ser fundada al 2005 al centre de Granollers, ens dèiem Narayana. Vam obrir Narayoga al 2006, tenim 13 anys d’experiència i energia per compartir. A Narayoga et garantim  l’amor, l’entrega, el respecte al ritme de cada alumne.
carme_edited.jpg
Després d’anys treballant com a actriu de musical i cantant, la meva ment estava bloquejada, vaig buscar una escola de meditació i vaig començar amb el YOGA, cos físic, amb assana, respiració per trobar le manera d'aquietar la ment. Des de l’any 1998 he estudiat i practicat amb mestres nacionals i internacionals, tècniques i escoles diverses que m’han portat al mateix objectiu: Ioga. EL 2000  em vaig treure el títol de professora de Ioga i meditació a l’escola “Sanatana Dharma" a Donosti. Formo part dels primers professors que el 2012 vam obtenir la titulació oficial de “Professionals d’instrucció en Ioga”. El 2005 vaig obrir el meu centre “Narayana” a Granollers.
Narayoga és el nostre fill que va creixent.  Faig classes de Hatha Yoga i alhora la meva ànima canta mantres i música espiritual a festivals, congressos i escoles. També dono classes als cursos de professors de Yogaia, Mandiram i Yogaone a Barcelona. Cada classe que faig és un regal compartit. Om.

Carme Nalini

pep_edited.jpg
Durant anys vaig pensar que el Ioga no era per a mi. Necessitava una activitat més dinàmica per treballar cos/ment. L’acroyoga va ser un “amor a primera vista”. El 2014 a Copenhage vaig començar el meu procés de formació i a Mèxic vaig obtenir el certificat de professor d’acroyoga. El Hatha Raja Yoga va aparèixer en un curs amb el Mestre Andrei Ram a Barcelona. La meva vida professional, que ha girat al voltant del teatre i les arts escèniques, ara ha canviat pel Ioga. Imparteixo cursos regulars i tallers d’Acroyoga. Narayoga és el meu projecte actual de vida, de servei i d’integració de tot el que he après durant aquests anys.

Pep Codolosa

Roger_5_edited.jpg
El meu pare, quan el meu germà i jo érem petits, ens va ensenyar algunes tècniques de respiració i relaxació, sobretot les practicàvem quan ens costava adormir-nos. Un dia, força anys més tard, vaig anar a parar a una classe de Ioga i vaig descobrir que les tècniques de respiració es diuen Pranayama i la postura de relaxació es diu Savasana. Al principi vaig sentir com la meva vitalitat augmentava, com el meu cos s'enfortia, i a poc a poc, amb el temps, més beneficis de caràcter més subtil es van anar afegint als primers. Des de l'any 2006, he practicat i après tècniques ióguiques amb diferents mestres, però  l'Andrei Ram el considero el meu mestre amb qui he fet diverses formacions. La meva pràctica es basa i s'inspira en els seus ensenyaments. Des de l'any 2010, comparteixo la meva pràctica guiant sessions de Hatha Raja Yoga i sóc soci col·laborador del centre Yogaia a Barcelona. Comparteixo la meva pràctica amb el desig que aquesta ens porti a moments de pau i ens ajudi a descobrir aquell camí que només cadascú de nosaltres pot caminar. 

Roger Escolà

Retrat_3_edited.jpg
 El ioga sempre m’havia cridat l’atenció i vaig decidir provar-ho després de passar una època força estressant. Poc a poc vaig començar a notar els beneficis que aporta i alhora, augmentaven les ganes d’aprofundir. Aquest interès i curiositat espiritual va fer que, gairebé sense voler, comencés la formació de Ioga Integral, nens i embaràs. Des de fa anys sóc practicant de Ioga Iyengar i vaig formar-me a Dharamsala (Índia) en Ioga Restauratiu i Terapèutic. Allà vaig tenir l’oportunitat d’endinsar-me al món del budisme. En aquest camí de creixement i realització personal he tingut la sort de trobar bons i inspiradors mestres, i actualment, continuo amb ganes i motivació per seguir ampliant coneixements i experiències per poder compartir aquesta meravellosa pràctica. 

Montse González

Foto perfil web_Sarah Boeykens.jpg

El ioga em va trobar quan més ho necessitava. Després d'anys de dolor causat per una malaltia a l'adolescència que em va afectar la musculatura i havent passat per un munt de teràpies, vaig conèixer la meditació Vipassana i em va ajudar moltíssim, però em faltava la connexió amb el cos i l'equilibri entre la ment el cos i el món que m'envoltava. Vaig connectar amb el ioga als vint-i-cinc anys. Anys després la meva gran amiga i professora de ioga em va animar a fer-me professora de ioga. Així vaig poder compartir aquesta ciència que em va canviar la vida i es va convertir en la meva filosofia de vida. “Deixa que el ioga entri a la teva vida i la teva vida serà ioga”. Quan ens obrim a la saviesa ella arriba a nosaltres.

Hari Om Tat Sat  

Sarah Boeykens

"No passis el teu temps amb algú

que no estigui disposat a passar-lo amb tu."  

Gabriel García Márquez