Rep, dona, comparteix, t’acompanyem!

La nostra escola va ser fundada al 2005 al centre de Granollers, ens dèiem Narayana. Vam obrir Narayoga al 2006, tenim 13 anys d’experiència i energia per compartir. A Narayoga et garantim  l’amor, l’entrega, el respecte al ritme de cada alumne.
carme_edited.jpg
Després d’anys treballant com a actriu de musical i cantant, la meva ment estava bloquejada, vaig buscar el Ioga i em vaig trobar. Des de l’any 1998 he estudiat i practicat amb mestres nacionals i internacionals, tècniques i escoles diverses que m’han portat al mateix objectiu: Ioga. EL 2000  em vaig treure el títol de professora de Ioga i meditació a l’escola “Sanatana Dharma a Donosti. Formo part dels primers professors que el 2012 vam obtenir la titulació oficial de “Professionals d’instrucció en Ioga”. El 2005 vaig obrir el meu centre “Narayana” a Granollers.
Narayoga és el nostre fill que va creixent.  Faig classes de Hatha Yoga i alhora la meva ànima canta mantres i música espiritual a festivals, congressos i escoles. També dono classes als cursos de professors de Yogaone a Barcelona. Cada classe que faig és un regal compartit. Om.

Carme Nalini

pep_edited.jpg
Durant anys vaig pensar que el Ioga no era per a mi. Necessitava una activitat més dinàmica per treballar cos/ment. L’acroyoga va ser un “amor a primera vista”. El 2014 a Copenhage vaig començar el meu procés de formació i a Mèxic vaig obtenir el certificat de professor d’acroyoga. El Hatha Raja Yoga va aparèixer en un curs amb el Mestre Andrei Ram a Barcelona. La meva vida professional, que ha girat al voltant del teatre i les arts escèniques, ara ha canviat pel Ioga. Imparteixo cursos regulars i tallers d’Acroyoga. Narayoga és el meu projecte actual de vida, de servei i d’integració de tot el que he après durant aquests anys.

Pep Codolosa

Roger_5_edited.jpg
El meu pare, quan el meu germà i jo érem petits, ens va ensenyar algunes tècniques de respiració i relaxació, sobretot les practicàvem quan ens costava adormir-nos. Un dia, força anys més tard, vaig anar a parar a una classe de Ioga i vaig descobrir que les tècniques de respiració es diuen Pranayama i la postura de relaxació es diu Savasana. Al principi vaig sentir com la meva vitalitat augmentava, com el meu cos s'enfortia, i a poc a poc, amb el temps, més beneficis de caràcter més subtil es van anar afegint als primers. Des de l'any 2006, he practicat i après tècniques ióguiques amb diferents mestres, però  l'Andrei Ram el considero el meu mestre amb qui he fet diverses formacions. La meva pràctica es basa i s'inspira en els seus ensenyaments. Des de l'any 2010, comparteixo la meva pràctica guiant sessions de Hatha Raja Yoga i sóc soci col·laborador del centre Yogaia a Barcelona. Comparteixo la meva pràctica amb el desig que aquesta ens porti a moments de pau i ens ajudi a descobrir aquell camí que només cadascú de nosaltres pot caminar. 

Roger Escolà

Retrat_3_edited.jpg
El Ioga sempre m’havia cridat l’atenció i vaig decidir provar-ho després de passar una època força estressant en la meva vida. A poc a poc vaig començar a notar els beneficis que aporta i alhora, augmentaven les ganes de profunditzar tant a la meditació com a la part més física. Aquest interès i curiositat espiritual va fer que, gairebé sense voler, comencés la formació de Ioga Integral a l’Escola Mahashakti a Barcelona i de Hatha Ioga a Rishikesh (Índia).  Tanmateix, he fet  formació de ioga per a nens i he impartit classes i tallers a diferents escoles de primària del Vallès. He tingut la sort de trobar a bons i inspiradors mestres en aquest camí de creixement i realització personal que és el ioga, i actualment, continuo amb moltes ganes i motivació de seguir ampliant coneixements i experiències amb les quals poder compartir aquesta meravellosa pràctica.

Montse González

Logo_color.jpg

Col.laboradors

Núria Burgaya
Amant de la natura, aficionada a córrer i al muntanyisme em pensava que el ioga no era per mi, fins que ho vaig provar. La primera sessió em va encantar, va ser una redescoberta del meu cos i de les meves capacitats. Vaig iniciar-me amb un ioga físic i dinàmic i, a poc a poc, vaig incorporar altres estils i la meditació."Per casualitat" em va arribar informació d'un curs de Ioga per a nens i em vaig animar a fer-lo, feia molt poc que m'havien donat el títol de tieta i se m'havia aguditzat l'empatia per la mainada. Amb el curs va aparèixer la necessitat d'aprofundir, així és que vaig fer la formació de professors de Hatha ioga de la Aepy i altres formacions i tallers vinculats amb els nens i amb el ioga en família. Deixeble de 3 grans mestres.  L'Iu, el primer nebot, amb moltes capacitats especials, em va ensenyar a lluitar, ell per la vida i jo per una de nova. La Lluna, la neboda petita . I quan menys ens ho esperàvem la vida ens fa un bonic regal, en Gil, el fill que m'ha obert nous horitzons, el iogui en estat més pur que s'ha convertit amb la meva font d'inspiració.

Núria Burgaya

"No passis el teu temps amb algú

que no estigui disposat a passar-lo amb tu."  

Gabriel García Márquez