002.jpg

Rep, dona, comparteix, t’acompanyem!

La nostra escola va ser fundada al 2005 al centre de Granollers, ens dèiem Narayana. Vam obrir Narayoga al 2006, tenim 13 anys d’experiència i energia per compartir. A Narayoga et garantim  l’amor, l’entrega, el respecte al ritme de cada alumne.
carme_edited.jpg

Carme Nalini

Després d’anys treballant com a actriu de musical i cantant, la meva ment estava bloquejada, vaig buscar una escola de meditació i vaig començar amb el YOGA, cos físic, amb assana, respiració per trobar le manera d'aquietar la ment. Des de l’any 1998 he estudiat i practicat amb mestres nacionals i internacionals, tècniques i escoles diverses que m’han portat al mateix objectiu: Ioga. EL 2000  em vaig treure el títol de professora de Ioga i meditació a l’escola “Sanatana Dharma" a Donosti. Formo part dels primers professors que el 2012 vam obtenir la titulació oficial de “Professionals d’instrucció en Ioga”. El 2005 vaig obrir el meu centre “Narayana” a Granollers.
Narayoga és el nostre fill que va creixent.  Faig classes de Hatha Yoga i alhora la meva ànima canta mantres i música espiritual a festivals, congressos i escoles. També dono classes als cursos de professors de Yogaia, Mandiram i Yogaone a Barcelona. Cada classe que faig és un regal compartit. Om.
pep_edited.jpg

Pep Codolosa

Durant anys vaig pensar que el Ioga no era per a mi. Necessitava una activitat més dinàmica per treballar cos/ment. L’acroyoga va ser un “amor a primera vista”. El 2014 a Copenhage vaig començar el meu procés de formació i a Mèxic vaig obtenir el certificat de professor d’acroyoga. El Hatha Raja Yoga va aparèixer en un curs amb el Mestre Andrei Ram a Barcelona. La meva vida professional, que ha girat al voltant del teatre i les arts escèniques, ara ha canviat pel Ioga. Imparteixo cursos regulars i tallers d’Acroyoga. Narayoga és el meu projecte actual de vida, de servei i d’integració de tot el que he après durant aquests anys.
Retrat_3_edited.jpg

Montse González

 El ioga sempre m’havia cridat l’atenció i vaig decidir provar-ho després de passar una època força estressant. Poc a poc vaig començar a notar els beneficis que aporta i alhora, augmentaven les ganes d’aprofundir. Aquest interès i curiositat espiritual va fer que, gairebé sense voler, comencés la formació de Ioga Integral, nens i embaràs. Des de fa anys sóc practicant de Ioga Iyengar i vaig formar-me a Dharamsala (Índia) en Ioga Restauratiu i Terapèutic. Allà vaig tenir l’oportunitat d’endinsar-me al món del budisme. En aquest camí de creixement i realització personal he tingut la sort de trobar bons i inspiradors mestres, i actualment, continuo amb ganes i motivació per seguir ampliant coneixements i experiències per poder compartir aquesta meravellosa pràctica. 
Narayoga_Granollers_Baixa_resolucio-59_P

Rocío Rodríguez

"La vida és moviment. El moviment és vida. Aprendre a moure's és aprendre a viure." Aquesta cita m'ha acompanyat al llarg de la vida, quan vaig cursar els estudis de dansa clàssica, quan vaig conèixer el circ i les diferents disciplines que s'hi practiquen i quan vaig començar a treballar amb la improvisació i la dansa contact. Però va ser amb la descoberta de l'acroyoga que tot aquest bagatge va agafar un sentit i l'aplicació pràctica de tot el que havia après fins a les hores va ser possible profunditzant en aquesta pràctica. 
Vaig començar a practicar acroyoga al 2017 i al 2019 vaig realitzar la formació de professors de Ioga. Comparteixo la meva pràctica amb la intenció d'ajudar a conèixer el moviment que hi ha en cada una de nosaltres.
Mercè Garcia.jpeg

Mercè Garcia

Fa més de 16 anys que vaig descobrir el ioga i es va convertir en el meu camí.

Seguint el meu cor em vaig atrevir a descubrir-me, a sentir, a riure, a brillar formant-me en Ioga Integral. Professora certificada per l’Escola de Ioga Witryh i Acreditada per la Generalitat. He cursat diverses formacions i tallers. Hatha Ioga, Dansa Ioga, Terapèutic,  Embarassades, Professora de Yoga Infantil, Yin, Nidra i Meditació fan que cada classe sigui una experiència per sentir. Movilitzant energies, guanyant flexibilitat, respirant i cantant, somrient junt@s, obrint el cos i la ment al regal d’aquí i ara. De la mà del Pep he descobert Yoga Aeri, tota una aventura que m'ha portat a formar-me i combinar la pràctica de Yoga amb columpi, com a suport i com a repte, deixant-me volar i fluir. El Yoga és un camí, una filosofia de vida, i el més bonic de tot és compartir-lo junts.

 

Namasté

"No passis el teu temps amb algú

que no estigui disposat a passar-lo amb tu."  

Gabriel García Márquez