top of page
DSC08440.jpg

Rep, dona, comparteix, t’acompanyem!

La nostra escola va ser fundada al 2005 al centre de Granollers, ens dèiem Narayana. Vam obrir Narayoga al 2006, tenim 13 anys d’experiència i energia per compartir. A Narayoga et garantim  l’amor, l’entrega, el respecte al ritme de cada alumne.
carme_edited.jpg

Carme Nalini

Després d’anys treballant com a actriu de musical i cantant, la meva ment estava bloquejada, vaig buscar una escola de meditació i vaig començar amb el YOGA, cos físic, amb assana, respiració per trobar le manera d'aquietar la ment. Des de l’any 1998 he estudiat i practicat amb mestres nacionals i internacionals, tècniques i escoles diverses que m’han portat al mateix objectiu: Ioga. EL 2000  em vaig treure el títol de professora de Ioga i meditació a l’escola “Sanatana Dharma" a Donosti. Formo part dels primers professors que el 2012 vam obtenir la titulació oficial de “Professionals d’instrucció en Ioga”. El 2005 vaig obrir el meu centre “Narayana” a Granollers.
Narayoga és el nostre fill que va creixent.  Faig classes de Hatha Yoga i alhora la meva ànima canta mantres i música espiritual a festivals, congressos i escoles. També dono classes als cursos de professors de Yogaia, Mandiram i Yogaone a Barcelona. Cada classe que faig és un regal compartit. Om.
pep_edited.jpg

Pep Codolosa

Durant anys vaig pensar que el Ioga no era per a mi. Necessitava una activitat més dinàmica per treballar cos/ment. L’acroyoga va ser un “amor a primera vista”. El 2014 a Copenhage vaig començar el meu procés de formació i a Mèxic vaig obtenir el certificat de professor d’acroyoga. El Hatha Raja Yoga va aparèixer en un curs amb el Mestre Andrei Ram a Barcelona. La meva vida professional, que ha girat al voltant del teatre i les arts escèniques, ara ha canviat pel Ioga. Imparteixo cursos regulars i tallers d’Acroyoga. Actualment, estic treballant en el format per impartir un curs sobre l'autopractica del yoga aeri. Narayoga és el meu projecte actual de vida, de servei i d’integració de tot el que he après durant aquests anys.
Retrat_3_edited.jpg

Montse González

 El ioga sempre m’havia cridat l’atenció i vaig decidir provar-ho després de passar una època força estressant. Poc a poc vaig començar a notar els beneficis que aporta i alhora, augmentaven les ganes d’aprofundir. Aquest interès i curiositat espiritual va fer que, gairebé sense voler, comencés la formació de Ioga Integral, nens i embaràs. Des de fa anys sóc practicant de Ioga Iyengar i vaig formar-me a Dharamsala (Índia) en Ioga Restauratiu i Terapèutic. Allà vaig tenir l’oportunitat d’endinsar-me al món del budisme. En aquest camí de creixement i realització personal he tingut la sort de trobar bons i inspiradors mestres, i actualment, continuo amb ganes i motivació per seguir ampliant coneixements i experiències per poder compartir aquesta meravellosa pràctica. 
Narayoga_Granollers_Baixa_resolucio-59_P

Rocío Rodríguez

"La vida és moviment. El moviment és vida. Aprendre a moure's és aprendre a viure." Aquesta cita m'ha acompanyat al llarg de la vida, quan vaig cursar els estudis de dansa clàssica, quan vaig conèixer el circ i les diferents disciplines que s'hi practiquen i quan vaig començar a treballar amb la improvisació i la dansa contact. Però va ser amb la descoberta de l'acroyoga que tot aquest bagatge va agafar un sentit i l'aplicació pràctica de tot el que havia après fins a les hores va ser possible profunditzant en aquesta pràctica. 
Vaig començar a practicar acroyoga al 2017 i al 2019 vaig realitzar la formació de professors de Ioga. Comparteixo la meva pràctica amb la intenció d'ajudar a conèixer el moviment que hi ha en cada una de nosaltres.

"No passis el teu temps amb algú

que no estigui disposat a passar-lo amb tu."  

Gabriel García Márquez 

bottom of page