Vine, Prova, experimenta i transforma’t!

El ioga és un camí per retrobar el nostre equilibri físic, emocional, mental i espiritual. El punt de partida és el mateix  en tots els estils i bàsicament treballem els mateixos elements però posant èmfasi en cadascun dels diferents aspectes: l’alineació de la postura, la respiració, el moviment... per això et volem explicar breument cada classe. 

Estils de ioga que oferim

• Hatha Yoga

A les nostres classes, recuperem la respiració calmada, estirem el cos, reforcem la musculatura, restaurem l’energia i dirigim la ment al moment present a través de les postures. És un tipus de ioga per a principiants o per a persones amb una pràctica regular que volen reduir el ritme i deixar anar totes les tensions. És relaxant!

• Hatha Raja Yoga

Un ioga intens en les postures físiques, profund en les respiracions, que ens porta cap a una capacitat més gran per mantenir la concentració meditativa. Aquest tipus de ioga basat en el llinatge de Dharma Mittra i Andrei Ram, actua en l’àmbit físic, energètic i de consciència. És transformador!

• Yoga-aeri

Una pràctica de yoga, on la roba del gronxador és una eina que ajuda en les postures. Ens proporciona un agradable confort i seguretat. Indicat per tots els nivells. És divertit!

Iyengar inspired yoga

El mètode per B.K.S. Iyengar és el yoga més accessible per a qualsevol persona. El sistema d'ensenyament és metòdic i progressiu, posant l'accent en la seguretat, l'alineació i el desenvolupament de la consciencia. S'introdueixen l'ús de suports per facilitar l'aprenentatge i adaptar-se a actituds segures, adequades i individualitzades.

• Acroyoga

Practicat en parella, són una sèrie de moviments rítmics i harmònics que enlairen el ioga combinant la seva espiritualitat amb les acrobàcies i arts curatives com el massatge tailandès. No es necessita experiència ni parella, només les ganes de passar una bona estona. És dinàmic!

• Yoga en família

Compartir un espai de relaxació, jocs i de diversió, en un ambient diferent de la llar.  Jocs en comú, postures físiques compartides, ens ajuden a establir una relació diferent i plena amb els nostres fills. La professora i el grup, tots junts gaudim d’un nou espai i d’un moment per retrobar-nos amb el que som: nens. És màgic i divertit!

Please reload

“Són necessaris quaranta músculs per arrugar el front, però només quinze per somriure."  

Swami Sivananda