top of page
Narayoga_Granollers_Baixa_resolucio-199_

Vine, Prova, experimenta i transforma’t!

Busques autonomia pel teu benestar? Aprendre per practicar al teu dia a dia?
El punt de partida és el mateix  en tots els estils i bàsicament treballem els mateixos elements però posant èmfasi en cadascun dels diferents aspectes: l’alineació de la postura, la respiració, el moviment... per això et volem explicar breument cada classe. 

Estils de ioga que oferim

• Hatha Yoga

A les nostres classes, recuperem la respiració calmada, estirem el cos, reforcem la musculatura, restaurem l’energia i dirigim la ment al moment present a través de les postures. És un tipus de ioga per a principiants o per a persones amb una pràctica regular que volen reduir el ritme i deixar anar totes les tensions. És relaxant!

• Hatha Raja Yoga

Un ioga intens en les postures físiques, profund en les respiracions, que ens porta cap a una capacitat més gran per mantenir la concentració meditativa. Aquest tipus de ioga basat en el llinatge de Dharma Mittra i Andrei Ram, actua en l’àmbit físic, energètic i de consciència. És transformador!

• Yoga-aeri

Una pràctica de yoga, on la roba del gronxador és una eina que ajuda en les postures. Ens proporciona un agradable confort i seguretat. Indicat per tots els nivells, les classes s'adapten a cada persona, no cal tenir experiència hi ha moltes postures fàcils a l'abast de tothom. És divertit!

Iyengar inspired yoga

El mètode Iyengar és el ioga en el qual l'enfocament és l'alineació, la consciència corporal i la recerca de la postura adequada per al cos de cada practicant. Una de les característiques més conegudes és l'ús de props o accessoris com blocs, cinturons, cordes, bolters, mantes, parets, etc, ja que permeten mantenir més temps les postures, es pot aprofundir i facilita la pràctica, millora l'amplitud de moviment i la flexibilitat. Són d'ús terapèutic, ja que són de gran ajuda per alleujar tensions i malestars.

• Balance Yoga Partner. (Acroyoga)

Balance Yoga Partner. BYP. Una pràctica basada en l'acroyoga on busquem l'equilibri entre força i tècnica. Un treball de respiració i consciència corporal, on la pràctica requereix de l’escolta, la generositat i complicitat de l’altre. Treballarem el moviment d'una postura a l'altre, buscant l'elegancia i el repte de l'acrobàcia. Us animem a venir, lliures de prejudicis i limitacions mentals, si busqueu un treball físic però a l’hora amb consciència i divertiment, no us perdeu aquestes classes. No cal venir amb parella.

• Yoga en família

Compartir un espai de relaxació, jocs i de diversió, en un ambient diferent de la llar.  Jocs en comú, postures físiques compartides, ens ajuden a establir una relació diferent i plena amb els nostres fills. La professora i el grup, tots junts gaudim d’un nou espai i d’un moment per retrobar-nos amb el que som: nens. És màgic i divertit!

Please reload

“Són necessaris quaranta músculs per arrugar el front, però només quinze per somriure."  

Swami Sivananda  

bottom of page